Ungdomsbowling

BOWLING ÄR KUL!

Gå på bowling – utmärkt vinterhobby för barn och ungdomar!

Utöver hobbybowling (som barnkalas, familjeaktivitet, kompisgäng etc) finns det även sk sportbowling, som är som vilken annan hobby/sport som helst med sina träningar, tävlingar, matcher och läger.

Team Dolphins är Tvåstadsregionens största bowlingklubb och den enda som har en egen ungdomssektion. Denna innebär regelbundna träningar, tävlingar och seriematcher. Våra tränare är utbildade att lära ut bowlingteknik för både barn och vuxna; alla får individuellt anpassat stöd och hjälp i träningar efter spelarens utvecklingstakt och ambitioner.

Det är ok att komma ner och testa våra träningar, tre första gånger är gratis. Om man sedan vill fortsätta, är totalkostnaden för årliga medlemskap-, licens-, träning- och matchkostnader för juniorer under 1.500 kr/år.

Inga förkunskaper krävs, bara viljan all lära bowla på riktigt. Ungdomsverksamheten riktar sig mest mot ungar mellan 7-18 år.

 

Träning på tisdagar mellan 17.30-19.00.

Vill du veta mer?

Kontakta hallens personal, så berättar de mer och ger kontaktinfo till Team Dolphins Juniorsektionen eller tränare. Eller kontakta Fredrik Wänmand direkt, wanman@gmail.com, lagledare i Ungdomssektionen.